Xpeditie on Tour 2023
23 nov 2022 Xpeditie on Tour 2023

Xpeditie on Tour
Heb jij zin in een onvergetelijk event met jouw kinderen?
Zoek je naar meer verbinding met andere gezinnen?
Wil jij een gouden moment met je kind en met God?
Kom dan naar Xpeditie on Tour, een onvergetelijk event voor gezinnen. Samen met Xpeditie 3.6.0. organiseren we dit in onze gemeente. Gaan jullie ook mee op Xpeditie? Dat wordt een supertof avontuur, een ervaring die jij en je kinderen niet snel vergeten.

Thema: CONNECT! Met elkaar en God
Tijdens Xpedite on Tour gaan we samen ontdekken hoe je op verschillende manieren kunt connecten met God en waarom je dat eigenlijk zou doen. Door video, challenges, vragen en verhalen beleef je een moment met God en met elkaar. Met alle gezinnen samen doen we ontdekkingen en krijg je ideeën om er ook thuis mee bezig te zijn.

Xpeditie 3.6.0.
Xpeditie 3.6.0. is een platform voor geloven en opvoeden in de wereld van jouw kind. In februari en maart 2023 gaan zij on Tour door Nederland. Op hun site vind je meer info over hun werk en materialen voor jouw gezin. www.xpeditie360.nl.

Datum: zaterdag 18 februari 2023
Tijd: 16.00 – 18.15
Leeftijd: dit event richt zich op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd [maar... iedereen is welkom]. Voor kinderen tot en met 3 jaar is er opvang.
We gaan tijdens dit event ook samen eten. Een gezellig moment om te ‘connecten’ met anderen.
In januari volgt meer informatie over opgeven e.d. Weet je nu al dat je erbij wilt zijn of wilt u/jij tijdens deze dag helpen (bijvoorbeeld koffie/thee/limonade schenken, oppassen) geef dat dan door via judithverwey@gmail.com

Opgeven voor dit event kan via deze link.

We hopen jullie 18 februari te zien!  Carla de Groot, Machteld van der Vis en Judith Verwey

terug