KerkTV KerkTV

U kunt hier de (rechtstreekse) uitzendingen bekijken.

Of kijk via de app Kerkdienstgemist op uw tablet of smartphone. Deze app is te downloaden uit de app store van Google of Apple.


Overweegt u een vrijwillige bijdrage voor het kijken via internet dan kunt u bijvoorbeeld € 1,50 per uitzending overmaken naar NL14 RABO 0352 3517 21 t.n.v. PGO te Oudewater met als omschrijving "KerkTV”. U kunt nu ook via deze link met iDeal betalen.

Voor het melden van storingen, aanmelden voor KerkTV of overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verweij, tel 06 - 22743965 of e-mail diaconie.
Wanneer u gebruik wilt maken om via de tv de uitzending rechtstreeks te bekijken, dan krijgt u van de Diaconie een decoderkaartje te leen. Uitleg wordt ter plaatse verzorgd. U kiest op uw afstandbediening de juiste zender (kanaal 64) en u kijkt direct mee. Voorwaarde is wel dat u via de REKAM tv kijkt. 

Omdat de REKAM ons voor deze mogelijkheid kosten in rekening brengt vragen wij voor het kijken via de tv een bijdrage van €.35,00 per halfjaar. Het kijken via internet is gratis, doch een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

KerkTV is overal te gebruiken. Als u onverhoopt in het ziekenhuis verblijft, maar ook als u thuis moet blijven als één van de kinderen ziek is of als u op vakantie bent, kortom als u een keer niet in de gelegenheid bent om naar de kerk te komen zijn onze kerkdiensten toch te volgen.

De bediening van het KerkTV systeem wordt uitgevoerd door:
Commissie KerkTV en beamer, e-mail
 
Ontwikkelingen KerkTV Ontwikkelingen KerkTV
geplaatst: 27 maart 2021

Deze week is de nieuwe kerkTV installatie geïnstalleerd die afgelopen vrijdag 26 maart in gebruik is genomen. Beeld via internet op laptop/pc, tablet, smart-phone of smart-TV wordt nu in full HD en breedbeeld uitgezonden.Kwaliteitsverbetering van het beeld dat uitgezonden wordt via de Rekam kanaal 64 valt nog wat tegen. Samen met de Rekam zoeken we naar een oplossing.

De huidige installatie is ruim 10 jaar oud en technisch verouderd en daardoor steeds moeilijker te onderhouden. Wat gaat u hiervan merken? Wij gaan uitzenden in hoge beeldkwaliteit (full HD) en in breedbeeld. Vooral als u kijkt op een groot scherm zoals tv, pc/laptop of tablet is het beeld veel scherper en schermvullend. De installatie is deels gefinancierd met de vele giften en donaties voor de kerkTV in de afgelopen jaren. Wij willen nogmaals de gevers hiervoor hartelijk bedanken. Met de nieuwe installatie kunnen we weer vele jaren kerkTV uitzendingen blijven verzorgen.  En juist in deze moeilijke tijd waar kerkbezoek nog steeds niet mogelijk is kunt u toch elke zondag thuis op afstand de dienst bijwonen hoe graag we ook  naar de kerk hadden willen komen.


De kerkradio is weer terug van weggeweest en zo is er een mogelijkheid om de kerkdiensten (rechtstreeks) te beluisteren als u bijvoorbeeld thuis geen internetaansluiting heeft. U krijgt dan de beschikking over een luisterkastje die wordt aangesloten op uw telefoonlijn. Neem voor meer informatie contact op met Arjan Verweij, tel 06 - 22743965 of e-mail diaconie.   
lees meer »
 
Kerkdienstgemist app Kerkdienstgemist app
Download de Kerkdienstgemist app.