War Child
02 jan 2024 War Child
Wat doet War Child?
Ze zetten zich in voor een beter leven van honderdduizenden kinderen in oorlog. Ze helpen hen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. Ze zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren.

Waar werken ze?
War Child is aanwezig in vijftien landen: Afghanistan, bezette Palestijnse gebieden, Burundi, Colombia, DR Congo, Duitsland, Jordanië, Libanon, Nederland, Oeganda, Oekraïne, Sri Lanka, Syrië, Zuid-Soedan en Zweden. Naast deze fysieke aanwezigheid steunen ze kinderen wereldwijd door het delen en implementeren van hun kennis en methoden met internationale partners, instanties en overheden.

Nieuwsbrief ontvangen?
Benieuwd hoe ze dit voor elkaar krijgen? Schrijf je in voor hun nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van hun activiteiten en expertise. Op het gebied van psychosociale steun, onderwijs en bescherming. Ze delen dit niet alleen met jou, maar ook met partners en overheden. Eigenlijk met iedereen die wil helpen om de veerkracht van kinderen in oorlog te vergroten. Ga naar: https://online.warchild.nl/aanmelden-nieuwsbrief .

Hoe helpt u/jij mee? Dat kan via:
- de zendingsbusjes bij de uitgang van de kerkzaal
- de PGO-website, ga naar de rechterkolom en klik aan de collectezak of appostel app
- rechtstreeks via hun website: www.warchild.nl
- hun rekeningnummer: NL24 INGB 0000 0066 69 t.n.v. War Child in Amsterdam.
Alvast dank voor uw/jouw bijdrage, de ZWO/KiA-commissie.
 
terug