Verdere versoepelingen!
28 jun 2021 Verdere versoepelingen!
Geplaatst: 28 juni 2021

De landelijke richtlijnen volgend, mogen we weer een aantal versoepelingen doorvoeren in de zondagse eredienst. De belangrijkste veranderingen van zondag 27 juni: we mogen weer zingen!!; De mondkapjes mogen af; en het maximum aantal bezoekers is verhoogd naar 90. We zijn nog niet helemaal terug bij ‘normaal’, want er gelden nog wel een paar belangrijke voorwaarden: de 1,5 meter moet gehandhaafd blijven, dit betekent voor ons kerkgebouw dat er wel een limiet is aan het aantal bezoekers. Als de 1,5 niet in acht kan worden genomen, moet het mondkapje wel weer even op en vooraf reserveren blijft ook verplicht. Als u dit per ongeluk vergeten bent, kunt u uw naam opschrijven op de lijst die bij de ingang ligt. Het reinigen van de handen, afstand houden en thuis blijven bij klachten, behoort bij de basisregels en blijft belangrijk.

Veel dank aan de zangers, het kerkTV/beamerteam en allen achter de schermen die de online diensten mogelijk hebben gemaakt en nog steeds doen!!

Met de nodige voorzichtigheid kunnen we weer echt ‘ontmoetingskerk’ worden! U kunt zich vanaf woensdag aanmelden via deze link; per telefoon: 0348-410178 (tot zaterdag 17.00 uur) of d.m.v. een mailtje aan: scriba@protgemoudewater.nl.
terug