Studio West (voor dit seizoen gestopt) Studio West (voor dit seizoen gestopt)
Gewijzigd: 16 januari 20223
Studio West stopt
Wegens onvoldoende animo is besloten om, in ieder geval voor dit seizoen, te stoppen met Studio West. Wellicht nog weer in een volgend seizoen.
Tjabel Nieuwenhuizen en David Geurts.

Studio West: wie zijn wij en wat doen we?
Vier jaar terug zijn we met begeleiding door David Geurts en Tjabel Nieuwenhuizen gestart met een soort koffiegroep voor de jeugd van onze kerk vanaf 16 jaar. Omdat wij samen met de jongeren de naam koffiegroep een beetje suf vonden, hebben we met elkaar de naam “Studio West” bedacht. Studio omdat dit vroeger ook zo heette en West omdat de locatie op de Westsingel ligt. We beginnen de avond meestal met een filmpje en daarna een onderwerp wat we met elkaar bespreken. We krijgen veel input en vragen en gaan op een goede en leuke manier met elkaar in discussie over onder andere de Kerk, het geloof en op de manier waarop we met elkaar om gaan. We starten om 19.00 en de data zijn bekend:
-vrijdag 14 oktober 2022
-vrijdag 18 november 2022
-vrijdag 16 december 2022
-vrijdag 13 januari 2023
-vrijdag 17 februari 2023
-vrijdag 17 maart 2023
-vrijdag 14 april 2023
Afsluiting  datum volgt tzt

Locatie: Westsingel 2 Oudewater in de tienerruimte van de Ontmoetingskerk.

Interesse?
Mocht je interesse hebben om een keer te komen, schroom niet om info te vragen of kom gewoon een keer een avondje langs. Aan het eind van het seizoen hebben we een leuke afsluiter.
terug