Ontwikkelingen kerkTV
27 mrt 2021 Ontwikkelingen kerkTV
Het geluid van de voorzangers komt dikwijls te hard door in de kerkTV uitzending en dit heeft onze aandacht en staat los van de kerkTV installatie.

Tenslotte nog wat tips:
- Indien u tv kijkt via de REKAM dan kunt u de kerkdienst ook op de tv bekijken via kanaal 64. U moet hiervoor wel een speciaal pasje hebben die achterin uw tv wordt geplaatst. - Installeer ook de speciale Kerkdienstgemist app op uw tablet of smartphone, is reuze handig en met één druk op de knop kijkt u naar PGO kerkTV en u kunt ook kiezen voor andere kerken. Installeren kan vanuit de App Store of Google Play Store.  - Indien u kerkTV kijkt op tablet of smart-phone dan zou u beeld en geluid ook kunnen doorsturen (streamen) naar uw smart-tv met bijvoorbeeld een Google Chromecast dongle die op een hdmi ingang van uw tv wordt aangesloten en zo kunt u dan op de tv de kerkTV uitzending bekijken. - Indien u geen internetaansluiting heeft dan is er weer de mogelijkheid om met een luisterkastje (kerkradio) via uw telefoonaansluiting de kerkdienst te beluisteren.  
Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden en voor overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verwey 06-22743965 of Ko Jongerius 06-40090420. Wij helpen u graag verder.
 
terug