Bijwonen kerkdiensten m.i.v. zondag 16 mei weer beperkt mogelijk.
17 dec 2020 Bijwonen kerkdiensten m.i.v. zondag 16 mei weer beperkt mogelijk.
gewijzigd: 2 mei 2021

Eindelijk: vanaf zondag 16 mei zal het weer mogelijk zijn om de kerkdienst te bezoeken, ook voor de kinderen!!

We starten voorzichtig met een beperkt aantal bezoekers van 30 personen. Wij zullen daarbij dezelfde werkwijze hanteren als vorig jaar: van te voren aanmelden, mondkapje dragen, afstand bewaren, handen reinigen bij binnenkomst, de gastheer of dame zal u een plaatsje toewijzen. Deze maatregelen gelden voor iedereen, ook als u al bent gevaccineerd of corona hebt gehad. En als u klachten heeft, dient u vanzelfsprekend thuis te blijven. Is de inschrijving vol,  dan kunt u uiteraard de dienst online volgen dankzij het kerktv/beamerteam!

Het was geen makkelijk besluit: enerzijds geven de richtlijnen meer ruimte en is er de behoefte om weer voluit kerk te zijn; anderzijds is de situatie in de ziekenhuizen meer dan zorgelijk en dienen we zeer alert te blijven. 

U kunt zich vanaf de woensdag aanmelden voor de aankomende kerkdienst via het bekende reserveringssysteem met deze link, telefonisch: 0348-410178 (let op: het nummer is gewijzigd) of d.m.v. een mailtje aan scriba@protgemoudewater.nl

Heeft u vragen, ideeën of behoefte aan praktische ondersteuning, dan bent u van harte welkom om dit te laten weten. Wij zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Cisca Zwiep diaconie@protgemoudewater.nl
terug