Jongerendienst door Studio West
30 mrt 2019 Jongerendienst door Studio WestStudio West: wie zijn wij en wat doen we?


Vorig jaar zijn wij, David Geurts en Tjabel Nieuwenhuizen begonnen met
een soort koffiegroep voor de jeugd van onze kerk vanaf 16 jaar.
Omdat wij samen met de jongeren de naam koffiegroep een beetje suf vonden, hebben we met elkaar de naam “Studio West” bedacht.
Studio omdat dit vroeger ook zo heette en West omdat de locatie op de Westsingel ligt. Elke laatste vrijdagavond van de maand komen we bij elkaar en we zijn nu in totaal met 8 jongeren. Heel fijn! Uiteraard mogen dat er altijd meer worden :-)
We beginnen de avond meestal met een filmpje en daarna een onderwerp wat we met elkaar bespreken. We krijgen veel input en vragen en gaan op een goede en leuke manier met elkaar in discussie over onder andere de kerk, het geloof en op de manier waarop we met elkaar om gaan. Aansluitend gaan we bijna altijd nog even met elkaar kaarten onder het genot van een hapje en een drankje. De eindtijd proberen we te houden op 22.00 uur.

Mocht je interesse hebben om een keer te komen, schroom niet om info te vragen of kom gewoon een keer een avondje langs. Aan het eind van het seizoen hebben we een leuke afsluiter.

Vanaf het begin hadden we het idee om samen een dienst te organiseren, geheel verzorgd door onze groep. Vervolgens kozen we samen de liedjes uit, hebben we een band uitgekozen en het thema Social Media bedacht.
Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Kom zondag 5 mei naar de dienst en laat je verassen; wij gaan er iets moois van maken! Tot dan!
terug