Elke week op woensdag

Cursus Maak ze Sterk - GAAT NIET DOOR, zie berichtgeving elders op de website

Datum: 
 Elke week op woensdag
Tijdstip: 
 20:00  - 22:00
Locatie: 
 Cultuurhuis
Prijs: 
 10,00

Opvoeden in deze tijd. Hoe doen we dat? Hoe geef je je kind zelfvertrouwen? Hoe geef je grenzen aan? Hoe help je je kind keuzes te maken? Hebt u deze vragen ook? Dan is de cursus Maak ze Sterk geschikt voor u.

De cursus is ontwikkeld door stichting Raise Up en wordt in Oudewater aangeboden door de vereniging Vrienden van de Immanuëlschool.

Wat houdt de cursus in?
De cursus is ontwikkeld aansluitend bij het boek Maak ze Sterk. Het doel van de cursus is om, vanuit Bijbels fundament, ouders/opvoeders te helpen hun kind(eren) weerbaar te maken. Door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen, krijgt u een frisse blik en praktische handvatten om te
investeren in de weerbaarheid van uw kind(eren). Thema`s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfvertrouwen, communicatie, grenzen, de invloed van vrienden en omgeving, (sociale) media en weerbaarheid.

De opzet van de cursus is bedoeld om met elkaar over deze onderwerpen te praten en elkaar te versterken. Door het doen van deze cursus bent u bewuster met de opvoeding van uw kind(eren)bezig, er hoeft dus niet een specifieke opvoedingsvraag te zijn om mee te doen met de cursus.
U kunt de cursus alleen volgen, maar de cursus is ook zeker geschikt om samen met uw partner te volgen om u samen sterker te maken in de opvoeding van uw kind(eren).
Het is aan te bevelen om het boek Maak ze Sterk te lezen.

Voor wie: Ouders/opvoeders met kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud
Data: 13, 20, 27 maart, 3, 10, 17 april 2019
Tijd: aanvang om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur), 
einde om 22.00 uur


Kosten: €10,- (en eventueel de aanschaf van het boek, ongeveer €15,-)
Waar: Cultuurhuis
Opgeven kan tot vrijdag 1 maart 2019.
Wilt u zich opgeven of wilt u meer informatie? Neem contact op met
Marije de Vries, 06-50483501
José van Steenbergen, 06-42208646
of per e-mail: vriendenvandeimmanuelschool@gmail.com
U bent welkom!

terug