Update bericht over de re-integratie van Ds. Raymond de Hoop Update bericht over de re-integratie van Ds. Raymond de Hoop
bijgewerkt: 10 april 2020 

Twee weken geleden meldden wij dat Raymond de Hoop en zijn vrouw Loes besmet waren met het coronavirus en in de voorgeschreven thuisquarantaine waren. Beiden zijn inmiddels gelukkig genezen, klachtenvrij. Na Pasen kan de quarantaine, op advies van de huisarts, worden opgeheven en kunnen zij veilig naar buiten. Dit betekent ook dat de re-integratie van Raymond verder stapsgewijs kan worden opgebouwd. Op zondag 3 mei zal hij voor het eerst weer in een (online) dienst voorgaan.

Dat betekent tevens dat de inzet van ds Kees Burger wordt afgebouwd. Ds Kees Burger zal vanaf Pasen tot 1 juli a.s. als pastor enkel nog actief zijn in onze gemeente voor de pastorale contacten die hij nu al heeft. De namen van deze mensen zijn uiteraard bij hem en Raymond bekend. Na 1 juli zal Raymond, als alles met zijn gezondheid goed gaat, ook deze contacten weer overnemen. Kees zal nog voorgaan in de dienst van 17 mei. Na de zomer zal er een gelegenheid zijn om afscheid te nemen en hem te bedanken voor zijn grote inzet.

terug