Avondmaalcollecte 11 juni
09 mei 2017 Avondmaalcollecte 11 juni
Geplaatst: 9 mei 2017
Gewijzigd: 17 mei 2017

Bestemming Avondmaalcollecte 11 juni 2017
 
Droomdekentjes is een onderdeel van de Stichting Regenboogboom
Ziekte, gepest worden, een scheiding, overlijden, huiselijk geweld, een ongeluk …… in elk gezin kan het gebeuren. Droomdekentjes zijn er voor kinderen en hun ouders, die om wat voor reden dan ook plotseling de controle over hun leven verliezen, en zich daardoor uiterst kwetsbaar voelen.
Het is een uniek en met liefde gemaakt dekentje waaronder een kind zich veilig voelt.
Iedereen kan via de website een dekentje aanvragen voor een kind dat het nodig heeft.
Drooomdekentjes worden belangeloos gemaakt door honderden vrijwilligers in Nederland. Ze stellen deze droomdekentjes van harte beschikbaar aan de Regenboogboom.
 
Over de Regenboogboom:
Tijdens een Regenboogboom-bezoek ontdekken ouders en kinderen hoe ze, op geheel eigen wijze, steeds het beste in elkaar en zichzelf kunnen blijven aanspreken.
Waar wij op bezoek komen
Onze vrijwilligers komen in (academische) ziekenhuizen, instellingen, thuis en op school.
Wat wij tijdens een bezoek doen
Een bezoek van de Regenboogboom is vooral veilig, ontspannend en leuk. Het kind een veilig gevoel geven staat voorop. Twee vrijwilligers zingen liedjes, vertellen verhalen en gaan op een speelse ontdekkingsreis: een prettige manier om eigen kracht en waardigheid terug te vinden.
 
De diaconie beveelt deze avondmaalcollecte van harte bij u aan en zal de opbrengst overmaken naar Stichting Regenboogboom NL79ABNA0577162039 ovv Droomdekentjes.
 
Kijk hier een leuk filmpje.
 
terug