Veertigdagentijd 2020: “Sta op” Veertigdagentijd 2020: “Sta op”
Voor de gehele periode hebben we één doel gekozen, nl. “nieuwe kansen voor straatmeisjes in Ghana”. 
Het geld is bestemd voor een opvangcentrum in Ghana waar straatmeisjes worden opgevangen en een vak leren zoals kapster, naaister of pedicure.
Op 1 maart kunt u een spaardoosje ontvangen bij de uitgang van de kerk of u kunt het geld overmaken naar de diaconie onder vermelding van “Heel Holland Vast” (dit staat allemaal op de bijlage die u bij deze Ontmoeting ontvangt).
Om het goede doel een extra zetje in de rug te geven hebben we twee activiteiten bedacht.
  • op zondag 22 maart kunt u bij het koffiedrinken uw nagels laten lakken voor het goede doel
  • op zondag 5 april houden we een kledingbeurs.

Naast  extra geld ophalen voor het doel is de kledingbeurs ook passend in de tijd van bezinning en vragen we alvast uw hulp. We hebben vaak meer kleding dan we nodig hebben en die we niet dragen……Daarom gaan we een kledingbeurs organiseren. We zouden het fantastisch vinden als u allemaal uw kasten gaat opruimen en ongebruikte kleding in wilt leveren voor het goede doel. Wij zoeken de kleding uit en maken een “winkel” in de kerk. Hier kunt u een kledingstuk kopen voor een zelf te bepalen prijs. Zo krijgt kleding een tweede kans. De kleding die overblijft schenken we aan Linquenda.


Noteert u alvast de inleverdata voor kleding en de dag van de kledingbeurs:
  • 28 maart tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kleding inleveren in de kerk
  • 3 en 4 april tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kleding inleveren in de kerk
(Als u zelf niet in staat bent de kleding te brengen, dan kunt u ons bellen of aanspreken dan komen we de kleding bij u thuis ophalen)
  • 5 april: koffiedrinken na de kerkdienst en u kunt uw slag slaan op de kledingbeurs!

We hopen op een mooie tijd van bezinning en inspiratie, dus “Doe mee, kom in beweging. Sta op!

Met vriendelijke groeten van de
40dagentijd commissie:
Henk en Alies Brouwer, Jannie Hoogenboom en
Mieke Schippers.

Tip: U kunt zelf een gratis 40dagentijdkalender bestellen zodat u iedere dag een moment van bezinning of inspiratie ervaart of op staat voor …. een ander. U bestelt de kalender op www.kerkinactie.nl/40dagentijdkalender.
Bent u niet zo handig met de computer dan kunnen wij dat voor u doen ( telefoon Mieke: 06-51273525 of bel Alies: 06-22026623)
 
terug