Laatste zondag kerkelijk jaar
12 nov 2020 Laatste zondag kerkelijk jaar
Aansluitend zal de kerk open blijven tot 16.10 uur. U kunt dan even naar de kerk komen om een kaarsje aan steken voor degene(n) die u wilt gedenken. Of misschien wilt u er gewoon even zitten en luisteren naar de muziek, maar u kunt ook een kort gesprekje aanknopen met onze predikant die de hele middag aanwezig zal zijn of met iemand van de voorbereidingsgroep die ook aanwezig zal zijn.

Om 16.30 uur zal er een Vesper gehouden worden waarvoor de gemeenteleden zich zoals gebruikelijk voor kunnen aanmelden. Deze vesper zal om ongeveer 17.00 uur afgelopen zijn. Degenen die deelnemen aan de Vesper zullen bij binnenkomst in de gelegenheid worden gesteld om ook een kaarsje aan te steken, zoals gebruikelijk bij een normale Laatste Zondag.

Op deze manier hoopt de voorbereidingsgroep deze zondag zó vorm te geven dat iedereen die dat wil de ruimte krijgt om naar de kerk te komen. Maar vooral hopen wij dat deze zondag voor ons allen een bijzondere zondag mag zijn, die op een mooie en waardige manier gehouden zal worden.

De voorbereidingsgroep, Ineke van der Neut, Sippy Klercq.
terug