Pasen Pasen
geplaatst: 9 april 2020

Hallo jongens en meisjes.

Vanaf vandaag proberen we elke zondag een kinderpagina te maken voor jullie met hierin een verhaal en een werkje, lied, puzzeltje, spel oid. In de ontmoeting stond de tip om een gebedsketting te maken. Heb je
nou iets om voor te bidden, of waar je blij, verdrietig of juist heel dankbaar voor ben dan mag je dit mailen of appen naar mij (Leonie). Als dit uiterlijk de zaterdags voor 10.00 bij mij is dan zorg ik ervoor dat jouw gebed op een strookje komt en in de kerk komt. Ik hoop dat we de kerk kunnen versieren met een heel lange ketting. Je mag het mailen naar: leonie_neut@hotmail.com of appen naar 06-11176118.


Vandaag is het Pasen. We vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood, dat Hij leeft!! Ook in deze bijzonder tijd door het Coronavirus mogen we vieren dat Hij er altijd voor ons is. Fijn he!!. 

Ik heb voor jullie een verhaal uit een Kinderbijbel. Misschien kan je hem zelf al lezen, anders wil papa of mama of misschien je broer of zus het lezen voor je.Lees hier de kinderkerk pasen nieuwsbrief. En zoek de verschillen in dit plaatje (even op plaatje klikken).
terug