Actie Kerkbalans 2020
08 jan 2020 Actie Kerkbalans 2020
Gemeenten krijgen van niemand of iets subsidie en hebben daarom een financiële bijdrage nodig van hun leden om te kunnen bestaan. Zo blijft onze kerk van waarde voor onze leden en de samenleving. Dankzij uw steun hebben we in het afgelopen jaar samen weer diverse dingen tot stand kunnen brengen. Ook dit jaar zijn er weer de nodige plannen. In de aanbiedingsbrief of -mail, die u in januari ontvangt, leest u meer over het werk van onze kerk en de mensen er achter. Via onze website houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Lees meer informatie over de landelijke actie.

Kerkbalans is er om ervoor te zorgen dat dit ook financieel mogelijk blijft. Daarvoor hebben we uw bijdrage heel hard nodig. Het geld dat u geeft aan Kerkbalans is een investering. Een investering in de kerk van nu én die van morgen. Een investering in uzelf en in de generaties die nog komen. Het zou geweldig zijn wanneer we dit met uw hulp ook nu weer kunnen realiseren.

Bram Verweij en Aad de Greef, coördinatoren Kerkbalans

P.S.: Berichten via de mail zijn bijna niet meer weg te denken. Als onze PGO nog niet over uw mailadres beschikt, wilt u het dan s.v.p. doorgeven aan kerkbureau@protgemoudewater.nl ?
terug