Ontwikkelingen KerkTV Ontwikkelingen KerkTV
gewijzigd: 16 februari 2022

Nog wat tips:
- Installeer ook de speciale Kerkdienstgemist app op uw tablet of smartphone, is reuze handig en met één druk op de knop kijkt u naar PGO kerkTV en u kunt ook kiezen voor andere kerken. Installeren kan vanuit de App Store of Google Play Store.
 - Indien u kerkTV kijkt op tablet of smart-phone dan zou u beeld en geluid ook kunnen doorsturen (streamen) naar uw smart-tv met bijvoorbeeld een Google Chromecast dongle die op een usb ingang van uw tv wordt aangesloten en zo kunt u dan op de tv de kerkTV uitzending bekijken.
- Ook kunnen wij een kastje ( IPTV-set-top box) met afstandsbediening bij u installeren. Wij sluiten dit kastje aan op een vrije HDMI ingang van uw tv en op uw internetaansluiting (bedraad of WIFI) en zo kunt u op eenvoudige wijze op tv de kerkTV uitzending bekijken. 
- De kerkradio is weer terug van weggeweest en zo is er een mogelijkheid om de kerkdiensten (rechtstreeks) te beluisteren als u bijvoorbeeld thuis geen internetaansluiting heeft. U krijgt dan de beschikking over een luisterkastje die wordt aangesloten op uw telefoonlijn. 

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden en voor overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verwey 06-22743965 of Ko Jongerius 06-40090420 of e-mail diaconie. Wij helpen u graag verder.
terug