KerkTV KerkTV

U kunt hier de (rechtstreekse) uitzendingen bekijken.

Of kijk via de app Kerkdienstgemist op uw tablet of smartphone. Deze app is te downloaden uit de app store van Google of Apple.


Overweegt u een vrijwillige bijdrage voor het kijken via internet dan kunt u bijvoorbeeld € 1,50 per uitzending overmaken naar NL14 RABO 0352 3517 21 t.n.v. PGO te Oudewater met als omschrijving "KerkTV”. U kunt nu ook via deze link met iDEAL betalen.

Voor het melden van storingen, aanmelden voor KerkTV of overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verweij, tel 06 - 22743965 of e-mail diaconie.

KerkTV is overal te gebruiken. Als u onverhoopt in het ziekenhuis verblijft, maar ook als u thuis moet blijven als één van de kinderen ziek is of als u op vakantie bent, kortom als u een keer niet in de gelegenheid bent om naar de kerk te komen zijn onze kerkdiensten toch te volgen.

De bediening van het KerkTV systeem wordt uitgevoerd door het KerkTV/beamerteam, e-mail.
 
Ontwikkelingen KerkTV Ontwikkelingen KerkTV
gewijzigd: 16 februari 2022

Nog wat tips:
- Installeer ook de speciale Kerkdienstgemist app op uw tablet of smartphone, is reuze handig en met één druk op de knop kijkt u naar PGO kerkTV en u kunt ook kiezen voor andere kerken. Installeren kan vanuit de App Store of Google Play Store.
 - Indien u kerkTV kijkt op tablet of smart-phone dan zou u beeld en geluid ook kunnen doorsturen (streamen) naar uw smart-tv met bijvoorbeeld een Google Chromecast dongle die op een usb ingang van uw tv wordt aangesloten en zo kunt u dan op de tv de kerkTV uitzending bekijken.
- Ook kunnen wij een kastje ( IPTV-set-top box) met afstandsbediening bij u installeren. Wij sluiten dit kastje aan op een vrije HDMI ingang van uw tv en op uw internetaansluiting (bedraad of WIFI) en zo kunt u op eenvoudige wijze op tv de kerkTV uitzending bekijken. 
- De kerkradio is weer terug van weggeweest en zo is er een mogelijkheid om de kerkdiensten (rechtstreeks) te beluisteren als u bijvoorbeeld thuis geen internetaansluiting heeft. U krijgt dan de beschikking over een luisterkastje die wordt aangesloten op uw telefoonlijn. 

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden en voor overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verwey 06-22743965 of Ko Jongerius 06-40090420 of e-mail diaconie. Wij helpen u graag verder.
 
Kerkdienstgemist app Kerkdienstgemist app
Download de Kerkdienstgemist app.