KerkTV KerkTV

U kunt hier de (rechtstreekse) uitzendingen bekijken.

Of kijk via de app Kerkdienstgemist op uw tablet of smartphone. Deze app is te downloaden uit de app store van Google of Apple.


Overweegt u een vrijwillige bijdrage voor het kijken via internet dan kunt u bijvoorbeeld € 1,50 per uitzending overmaken naar NL14 RABO 0352 3517 21 t.n.v. PGO te Oudewater met als omschrijving "KerkTV”. U kunt nu ook via deze link met iDeal betalen.

Voor het melden van storingen, aanmelden voor KerkTV of overige vragen kunt u contact opnemen met Arjan Verweij, tel 06 - 22743965 of e-mail diaconie.
Wanneer u gebruik wilt maken om via de tv de uitzending rechtstreeks te bekijken, dan krijgt u van de Diaconie een decoderkaartje te leen. Uitleg wordt ter plaatse verzorgd. U kiest op uw afstandbediening de juiste zender (kanaal 64) en u kijkt direct mee. Voorwaarde is wel dat u via de REKAM tv kijkt. 

Omdat de REKAM ons voor deze mogelijkheid kosten in rekening brengt vragen wij voor het kijken via de tv een bijdrage van €.35,00 per halfjaar. Het kijken via internet is gratis, doch een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

KerkTV is overal te gebruiken. Als u onverhoopt in het ziekenhuis verblijft, maar ook als u thuis moet blijven als één van de kinderen ziek is of als u op vakantie bent, kortom als u een keer niet in de gelegenheid bent om naar de kerk te komen zijn onze kerkdiensten toch te volgen.

De bediening van het KerkTV systeem wordt uitgevoerd door:
Commissie KerkTV en beamer, e-mail
terug