zaterdag 17 september 2022

Gemeentebijeenkomst 2

Datum: 
 zaterdag 17 september 2022
Tijdstip: 
 14.00 uur (klik hier voor meer informatie)  - 16.00 uur
Locatie: 
 Ontmoetingskerk

Samen groeien’
Tussen diverse fijne vakanties door zijn we als beleidsplancommissie verder gegaan met alle informatie die we al van u hebben gekregen en hebben we gezocht naar een rode draad die het gedeelde verlangen weergeeft. Vandaar uit hebben we een (concept) kernthema gevonden; dat hebben we genoemd: Samen groeien.
Met de klankbordgroep (degenen die dus niet meer op vakantie waren!), hebben we weer onder leiding van Else Roza gepraat over wat dit thema ‘Samen groeien’ voor de toekomst van onze gemeente kan betekenen. Want we kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Samen groeien? Maar waarin, waartoe, hoezo?’
We hebben al ideeën en die willen we graag verder met u bespreken. En wel op de startzaterdag 17 september a.s. Het is het vervolg op de eerdere bijeenkomst van 26 juni. Als u er toen was, bent u vast nieuwsgierig naar het vervolg. Maar ook als u er toen niet bij was, kunt u nu prima aanschuiven, graag zelfs! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We starten om 14.00 uur, de deur is open om kwart voor 2. We zijn om 16 uur klaar en dan kunt direct aanschuiven voor het ontspannende programma en de maaltijd die de diaconie heeft georganiseerd. We hopen u allemaal te ontmoeten!

De beleidsplancommissie,
Nico, Hans, Esther, Mieke, Leo en Cisca                                                           
frissestart@protgemoudewater.nl

terug