Zondag 9 mei: Om te bewaren Zondag 9 mei: Om te bewaren
Hallo kinderen,

Vandaag is een bijzondere dag. En waarom is het een bijzondere dag?...Dat vertel ik in het verhaal. En we doen gelijk een spel, wie weet kan je wat winnen. Omdat het vandaag zo’n bijzondere dag is. Verhalenbingo!...  O, ken je het niet? Ha, ha, nee dat klopt, pas verzonnen. Nou het gaat zo: Print de bingo kaart uit of maak het na. Er is een bingokaart voor jongere kinderen en voor oudere kinderen. Daarna komt het verhaal. Kijk op de bingokaart of je een woord of plaatje ziet, wat in het verhaal voorkomt. Streep dat woord of plaatje door. Als het verhaal klaar is houdt je een plaatje of woord over. App dit voor 18.00 op 9 mei aan mij door (0623381076), dan trek ik er 2 winnaars uit. De 2 winnaars bel ik dan op voor de prijs.
Kijk voor elkaar zorgen, dat is wat we kunnen doen. Dat is ook een voorbeeld van Jezus volgen.
En die bijzondere dag? Dat is moederdag. Je hebt vast wel iets waar je haar blij mee kan maken. Misschien wel net zo als Marietje.

Wie weet kan ik je blij maken. Stuur de woorden door van de bingokaart, wat nog niet is doorgestreept. En wie weet, ben jij een winnaar.
Nog een hele fijne zondag en veel plezier. En wie weet zien we jullie weer in de kerk, want vanaf volgende week mogen er weer mensen naar de kerk komen. Wat hebben we jullie gemist!

Groeten van Greet Zondag
 
terug