Zondag 8 november: Laat het groeien Zondag 8 november: Laat het groeien

Dag jongens en meisjes,

 Leuk dat jullie weer meedoen met deze online kinderkerk viering met als thema, ‘Laat het Groeien’

Heb je buiten al lekker door die dikke pakken bladeren gelopen, mooi he? Herfst is best fijn met al die mooie kleuren aan de bomen en die verschillende luchten. 

Misschien gaan jullie zo ook nog lekker naar buiten om een frisse neus te halen, maar eerst misschien nu even luisteren en knutselen met deze nieuwe bijbelverwerking.

 

Deze keer gaat het verhaal over je talenten en hoe je ze gebruikt, weet je wat talenten zijn?

Dat kan bijvoorbeeld zijn dat je goed kan tekenen,  makkelijk vrienden kan maken, graag helpt of sterk bent…Ik weet zeker dat jij bij jezelf ook een talent kan bedenken. 

Denk er eens over na! Als jij bijvoorbeeld graag helpt en het vaak ook mag doen dan wordt je daar blij van, dat is fijn, wat nog fijner is, is dat Jezus ook heel blij wordt als jij je mooie, goede, fijne talenten met anderen deelt en zo met een mooiere wereld kan maken, ja ook jij kan dat!!

 In de bijlage vind je allemaal kaartjes die je kunt inkleuren en opplakken op het lege werkblad, zie jij een talent die echt helemaal bij jou hoort? Knip hem uit, kleur hem mooi in en plak hem op het lege blad, veel succes en plezier met maken.

 Wil je het verhaal liever luisteren, dan kan dat via deze link

Groetjes van Ingrid en Marleen

terug