Zondag 7 februari: Duizend volgers Zondag 7 februari: Duizend volgers
Dag lieve kinderen van de kinderkerk, wat hebben we jullie al niet lang gezien, ik mis jullie erg, hoop dat we gauw weer gezellig met elkaar om de tafel kunnen zitten boven in de kerkzaal en dat jullie al je verhalen met ons willen delen en we weer een leuke opdracht samen gaan maken en naar het verhaal kunnen luisteren. Morgen mogen jullie weer echt naar school dat is fijn, gezellig om je klasgenootjes weer te zien!
Vandaag gaat het verhaal hier over: Jezus maakt de schoonmoeder van Simon beter. ’s Avonds komen er nog veel meer zieken naar hem toe, die allemaal genezing vinden. De volgende dag probeert Jezus rust te zoeken, iedereen gaat naar hem op zoek.
We maken een postertje van allemaal soorten mensen die heel graag naar Jezus willen en voor hem in de rij gaan staan, wat zal dat er leuk uitzien als jullie je fantasie gebruiken.
Ik zie graag het resultaat, groetjes van Marleen
(verhaal luisteren)

Het werkje:
Op het a4 vel wat je in de bijlage vind zie je een klein rijtje mensen, dit zijn de mensen die allemaal naar Jezus willen om bijvoorbeeld om genezing van hun kwalen te vragen, mensen willen massaal naar Jezus toe, kun jij de rij afmaken met verschillende mensen die naar Jezus toe willen gaan, je mag zelf tekenen, kleren maken van oude stofjes en opplakken op je zelfgetekende poppetjes,  of misschien vind je in oude tijdschriften wel plaatjes van mensen die je op kunt plakken, zo wordt het een kleurige en gezellige plaat met allemaal verschillende mensen.
Laat je het resultaat zien met een foto? Ik ben erg benieuwd!!

Nodig: Het kopietje met de lege plaat, lijm, oude tijdschriften, kleurtjes, schaar, glitters, plakkertjes, oude stofjes, wol voor het haar.

 
terug