Zondag 27 juni: Wat heb je nodig? Zondag 27 juni: Wat heb je nodig?
Dag allemaal,
Wat fijn dat je mee kijkt met deze viering van de kinderkerk.
Vanaf vandaag mogen we weer met meer mensen naar de kerk komen en hoeven de grote mensen geen mondkapje meer te dragen op hun gezicht. Ook mogen we weer fijn meezingen met alle mooie liedjes!
Natuurlijk hoop ik dat er vandaag weer wat meer kinderen boven bij de kinderkerk zijn. En de digitale kerkvieringen niet langer meer nodig zijn.
Vandaag lezen of luisteren we het verhaal van een tuinman die Jezus opzoekt, de man vraagt Jezus om hulp bij zijn doodzieke zoon. Jezus gaat niet met de man mee maar zegt, ga naar huis, uw zoon zal genezen zijn. De man vertrouwd Jezus en gaat naar huis, zijn zoon bleek inderdaad genezen, een wonder! 
Wanneer heb jij Jezus nodig? Vraag je hem ook wel eens om hulp? Misschien als je een spannende dag hebt, dat je wel een bidt en vraagt of God bij je zal zijn op dat spannende moment. Vaak voel je daardoor minder spanning, heb jij dat ook wel eens gevoeld? Wanneer hebben wij Jezus nodig en vertrouw je op hem? Daar gaan we het over hebben in de viering.
Maken:
We gaan een kaart maken voor iemand die ziek is of beter is geworden, iemand die je gewoon wil verrassen met een zelfgemaakte kaart. Daar worden we blij van. In de bijlage vind je een leuke afbeelding van de kaart die je uit kan printen, in kan kleuren of met glitters op kan fleuren.
 
terug