Zondag 20 december: Wat een geschenk! Zondag 20 december: Wat een geschenk!
Hallo allemaal
Afgelopen maandag kregen wij een bijzonder bericht van de minister; (bijna) alles gaat dicht. Ook de school, ook de kerk weer.  Allemaal om niet ziek te worden, of anderen te besmetten. Best wel een beetje spannend toch? We mogen maar weinig mensen bezoeken, en maar weinig mensen op bezoek krijgen. En dan is het bijna kerst… dan zijn we zo graag met elkaar en bij elkaar en niet alleen.

Ook Maria kreeg een bijzonder bericht, niet van een minister. Nee zij kreeg bezoek van een Engel. Ook zij schrok van het bijzondere bericht. Lees of luister maar wat de Engel Gabriel haar te vertellen had.

Maria kreeg een bijzonder bericht. En wat voor een. Ze zal zwanger worden en een Koningskind, de Here Jezus, krijgen. Wat een kostbaar geschenk. Wat bracht de Engel goed nieuws.

Kunnen wij in deze bijzondere tijd waarin wij nu leven misschien ook een klein beetje een Engeltje zijn. Bijvoorbeeld door een mooie kaart of tekening te maken met een mooie wens er op en die te versturen naar iemand die eenzaam of alleen is. Door een boodschap te doen voor iemand anders. Door een Engeltje te knutselen en deze weg te geven aan een ander. Misschien heb je zelf nog een goed idee. Ben jij ook een Engeltje??? Breng jij ook iemand een bijzonder bericht? Ze zullen er vast blij mee zijn. Veel plezier met het maken en brengen!!

     
 
terug