Zondag 18 april: Hoe ging het verder? Zondag 18 april: Hoe ging het verder?
Hee hallo allemaal, lezen jullie graag een boek? Als je eenmaal lekker aan het lezen bent en het wordt steeds spannender is het soms moeilijk om het boek weg te leggen, je wilt het graag uitlezen! Ken je dat?
Sommige kinderen vinden het fijner om voorgelezen te  worden door iemand, lekker luisteren met je ogen dicht…
Het verhaal van deze zondag gaat over Johannes, hij schreef verhalen over het leven van Jezus, deze verhalen zijn te lezen in de Bijbel, allemaal mooie verhalen zijn het. Deze zondag schrijft Johannes het laatste hoofdstuk van zijn boek over Jezus, maar of daarmee het verhaal afgelopen is…
Vroeger maakte ik wel eens een zelfverzonnen verhaal, ik maakte daar een boekje van, met voorkant en plaatjes erin, leuk was dat! Vandaag mogen jullie dat ook proberen, het voorbeeld staat op het werkblad,

Het werkje:
Vouw het werkblad tot een boekje. Over welk verhaal van Jezus zou jij een boek(je) willen schrijven? denk aan Jezus’ verjaardag, een wandeling langs het meer met Petrus, Jezus die een paar kinderen helpt.
Kleur de voorkant, versier hem en schrijf een titel op. Schrijf aan de binnenkant een verhaal, of maak een strip, en maak de achterkant af. Nodig: kleurpotloden, stiften, pennen.
Heel veel succes met verzinnen en versieren!
 
terug