Zondag 12 juli: de Zaaier Zondag 12 juli: de Zaaier
Hallo allemaal
Vandaag heb ik een aantal van jullie weer “live” bij de Kinderkerk. Wat fijn dat het weer kan!! Ik heb er zin in. Voor jullie thuis heb ik hetzelfde verhaal en verwerking. Doe je gezellig mee met de quiz?? Of ga je lekker knutselen?? Veel plezier weer en veel succes ook nog even deze laatste schoolweek, daarna lekker genieten van jullie vakantie!
Groetjes Leonie

Gesprek: 4-7 jaar
Wie heeft zelf wel eens zaadjes gezaaid? Welke plantjes kwamen eruit? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je plantjes groot worden?
Gesprek: 8-10 jaar
Wat doet een boer allemaal als hij zaadjes heeft gezaaid? Wat heeft hij daarbij nodig? Hebben de kinderen wel eens gezien hoe een boer zaait? Zaaien gebeurt ook wel in kassen, zijn de kinderen wel eens in kassen geweest? Zijn er ook plaatsen waar niets groeit?
Gesprek: 11-12 jaar
Jezus zegt dat het met het geloof is als met het zaaien van zaadjes, veel mensen horen de verhalen uit de Bijbel, maar wat ze ermee doen, is heel verschillend. Kennen de kinderen voorbeelden, wanneer is het geloof als zaad dat in goede grond is gevallen? Wanneer is het verstikt? En wanneer is er helemaal niets mee gedaan?
 
terug