Klik op een foto voor een vergroting. Ga met met de cursor naar de linker- of rechterkant van de foto en klik om voor- of achteruit te bladeren in het album. 
Israëlzondag en afscheid Jolanda

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst van Jaxx, Quincy en Gijs

In een mooi gevulde kerkzaal werden op zondagochtend 26 september, Jaxx, Quincy en Gijs gedoopt door Ds. Erick Versloot. 

Bekijk alle foto's
 
Startdag zaterdag 25 september jl.

‘Een feestelijk begin van het nieuwe kerkelijk seizoen’
Lange tijd was het spannend óf en hoe de startzaterdag door kon gaan; zóveel activiteiten hebben we het afgelopen jaar moeten uitstellen, dat we het tot voor kort bijna niet durfden hopen. Maar gelukkig, het kon! En op zaterdag 25 sept was er (voor de zekerheid) een niet al te grote groep volwassenen en ruim 20 kinderen aanwezig om elkaar weer in levenden lijve te ontmoeten. Er was voor elk wat wils: een groep kinderen ging lekker spelen, de groten gingen suppen en ook de volwassenen kwamen in actie met een puzzelspeurtocht door Oudewater. Verder werd er uitgebreid bijgepraat, er was muziek en er was heerlijk eten voor ons gemaakt door 3 generaties van Kempen. Geen stamppotten deze keer, die keuze bewaren we voor de winter. En Kees maakte er buiten een ‘party’ van met patat etc. Het smaakte –letterlijk en figuurlijk- naar meer!
 

Bekijk alle foto's
 
Dopen Vigo, Vajèn en Roan 11 juli

Op zondagochtend 11 juli lieten Alvin en Fieneke Vergeer-Kwakkenbos hun zoon Vigo dopen en Sander en Jessica van Vliet-Snoek hun dochter Vajèn en zoon Roan. Het was een feestelijke dienst met een fijn gevulde kerk. 

Bekijk alle foto's
 
Overstapdienst zondag 4 juli 2021

Tijdens de kerkdienst van zondag 4 juli jl. stapten er 7 kinderen over van de kinderkerk naar de tienerdienst.
Emma, Indy, Lynn, Melanie en Sarah waagde de sprong zoals u kunt zien op de foto's. Julian en Marit konden hier helaas niet bij aanwezig zijn maar voor hen staat ook een warm welkom bij de tienderdienst te wachten.
 

Bekijk alle foto's
 
Speurtocht 1e Pinksterdag

De speurtocht van 1e Pinksterdag was weer een succes!
Het was een afwisselende tocht van ruim 4km met allerlei leuke en uitdagende opdrachten.

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging Esther Brouwer voorzitter Kerkenraad

Bekijk alle foto's
 
Happy Stones verstoppen tijdens de laatste clubavond van dit seizoen.

Afgelopen woensdagavond was de laatste club opkomst van dit seizoen. Een bijzonder seizoen. We zijn goed van start gegaan, maar helaas gooide corona in het nieuwe jaar roet in het eten. Daarom hadden we een buitenactiviteit bedacht om toch leuk af te kunnen sluiten. We hebben de kinderen begin maart gevraagd om thuis stenen te gaan versieren en om die mee te nemen. We zijn ze gaan verstoppen in het Veenweidepark. Het was prachtig weer en een gezellige afsluiting. 

Bekijk alle foto's
 
Palmpasen Speurtocht

Gisteren (28 maart) was het Palmzondag. Normaal gesproken maken de kinderen van de Kinderkerk dan een mooie Palmpasenstok. Helaas kon dat dit jaar niet, dus heeft de leiding van de Kinderkerk een hele goede oplossing bedacht in de vorm van een speurtocht. De stokken lagen klaar op het kerkplein met de uitleg erbij en door goed door Oudewater te speuren, konden de kinderen hun Palmpasenstok versieren met de nodige spullen die daarvoor nodig zijn. Het was een groot succes, de foto's spreken voor zich.

Dit zijn de eerste foto's die doorgestuurd zijn, hopelijk volgen er nog meer, dus hou de website in de gaten.
 

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging en vertrek ambtsdragers/ contactpersonen 2021

Bekijk alle foto's
 
Dopen Maxime Verdouw op zondag 13 december

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst van Jurre en Kelyn

Deze zondag 1 november werd er voor het eerst weer gedoopt sinds dat het coronavirus uitbrak. Arjan en Judith Verwey-Lakerveld lieten hun zoontje Jurre Gijsbertus dopen; Chris en Nancy Scherpenzeel-van Egdom hielden hun dochtertje Kelyn ten doop. Hoewel er maar een klein aantal mensen aanwezig mocht zijn, was het een heel feestelijke dienst. Dat werd versterkt doordat de dopelingen al behoorlijk groot waren (zo’n 10 maanden) en weer op eigen manier reageerden op het dopen. Vooral de kleine Jurre leek gefascineerd te zijn door de kleurrijke doopvont, die we deze zondag voor het eerst gebruikten. 

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijke belijdenisdienst met de HGO

Bekijk alle foto's
 
Overstapdienst 4 oktober 2020

Bekijk alle foto's
 
Seizoen Start Jeugdwerk

Zaterdagmiddag 26 september is het jeugdwerkseizoen gestart met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Zo gingen de kinderen van groep 1 t/m 3 spelletjes doen bij de kerk en spelen in de speeltuin. Groep 4 t/m 6 gingen met de auto naar Montfoort om te midgetgolfen bij Boer Hans. Ondertussen gingen de kinderen van groep 7 & 8 suppen op de Hollandse IJssel o.l.v. Richard Proost. Om ongeveer 17:30 uur was iedereen weer terug bij de kerk en gingen we gezellig eten met elkaar. David en Tjabel verzorgde een overheerlijk broodje hamburger, John en Marleen bakte de lekkerste frietjes en Ria had een overheerlijke pan soep gemaakt. Na al dat heerlijke eten was het afgelopen voor de kinderen van de basisschool en gingen de jongeren van klas 1 t/m 4 van de middelbare school bowlen in Woerden en de 16 plussers bleven in de kerk en deden daar 3D spelletjes met een VR-bril en dronken gezellig wat met elkaar. Rond 21:00 uur was het afgelopen en was het weer rustig in en om de kerk. Het was een geslaagde dag!

Bekijk alle foto's
 
Afscheid Ds. Kees Burger 6 september 2020

Bekijk alle foto's
 
Winterwandeling en stamppotmaaltijd - 15 februari 2020

Bekijk alle foto's
 
Ghanese viering 2 februari 2020

Het was een anders dan andere viering die veel warmte en blijheid uitstraalde. De foto's zijn hier getuigen van.

Met dank aan fotograaf Jaap de Wit.

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging en vertrek ambtsdragers/contactpersonen 2020

Bekijk alle foto's
 
Kinderkerstviering 2019

Bekijk alle foto's
 
Herinrichting liturgisch centrum

Bekijk alle foto's
 
Bas Vliegenthart 40 jaar organist

Bekijk alle foto's
 
Diaconale actiedag en start jeugdwerk 14 sept 2019

Bekijk alle foto's
 
Afsluiting jeugdwerk 2019 op zaterdag 25 mei

Bekijk alle foto's
 
Werkgroep Kerk en Israël naar Dordrecht op zondag 26 mei

Bekijk alle foto's
 
Gluren bij de buren Leidsche Rijn zaterdag 18 mei

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging Ad de Regt als voorzitter van de kerkenraad

Bekijk alle foto's
 
Purimmaaltijd Kerk & Israël 22 maart 2019

Bekijk alle foto's
 
Afscheid/bevestiging ambtsdragers 27 januari 2019

Bekijk alle foto's
 
Doopviering Mattheus de Wit

Bekijk alle foto's
 
Uitzwaaidienst en vertrek naar Schiphol Burkina Faso deelnemers

Bekijk alle foto's