Cursus Maak ze Sterk Cursus Maak ze Sterk
De cursus is ontwikkeld door stichting Raise Up en wordt in Oudewater aangeboden door de vereniging Vrienden van de Immanuëlschool.

Wat houdt de cursus in?
De cursus is ontwikkeld aansluitend bij het boek Maak ze Sterk. Het doel van de cursus is om, vanuit Bijbels fundament, ouders/opvoeders te helpen hun kind(eren) weerbaar te maken. Door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen, krijgt u een frisse blik en praktische handvatten om te investeren in de weerbaarheid van uw kind(eren). Thema`s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfvertrouwen, communicatie, grenzen, de invloed van vrienden en omgeving, (sociale) media en weerbaarheid.

De opzet van de cursus is bedoeld om met elkaar over deze onderwerpen te praten en elkaar te versterken. Door het doen van deze cursus bent u bewuster met de opvoeding van uw kind(eren)bezig, er hoeft dus niet een specifieke opvoedingsvraag te zijn om mee te doen met de cursus.
U kunt de cursus alleen volgen, maar de cursus is ook zeker geschikt om samen met uw partner te volgen om u samen sterker te maken in de opvoeding van uw kind(eren).
Het is aan te bevelen om het boek Maak ze Sterk te lezen.
 
terug